Джеронімо - крафтове виробництво сушено-копченого м’яса із шматочків свіжого курячого філе.

Тоненькі шматочки курячого філе маринуються за рецептурою українських професійних технологів.

Мариновані тоненькі шматочки м’яса висушуються і коптяться у професійному європейському обладнанні.

Копчення відбувається натуральним способом на диму із фруктових дерев.

Копчення надає унікального смаку, а також виконує головну функцію - натурального консерванту як сіль.

Цей процес дає можливість зберігати продукт без використання холодильного обладнання, та доставляти продукт в звичайних температурних умовах, навіть поштою.

Процес приготування від нарізки м’яса до готовності для споживання триває 24 години.

Кожен день готується нова партія продукції і реалізується. Ви отримуєте лише свіжий продукт.